Вишуканий модний показ від Оксани Полонець та POLLARDI Назад

Вишуканий модний показ від Оксани Полонець та POLLARDI

Організатори виставки-продажу ювелірних виробів«ЕлітЕКСПО.Літо» - компанія ПрАТ «Гал-ЕКСПО», цього разу здивують своїх відвідувачів надзвичайно вишуканимпоказом колекцій модних брендів одягу.
    Організатори виставки-продажу ювелірних виробів«ЕлітЕКСПО.Літо» - компанія ПрАТ «Гал-ЕКСПО», цього разу здивують своїх відвідувачів надзвичайно вишуканимпоказом колекцій модних брендів одягу.
    10 червня о 17. 00 годині , при підтримці RIA.com  в рамках виставки-продажуювелірних виробів, яка триватиме з 08 по 11 червня у Львівському Палаці Мистецтв, відбудеться модний показвід відомих в світі та Україні брендів одягу POLLARDI та Оксани Полонець.
Image title    Дефілювати по подіуму будуть професійні моделі агентства «OK`S model management». Макіяж для них виконаєкоманда професіоналів «EGO STYLE»- досвідчені візажисти,які постійно беруть участь у визначних подіях світової та української моди. Компанія ПрАТ «Гал-ЕКСПО» вирішила провести у Львівському Палаці Мистецтвсправжнє свято краси та грації.  
    Під час показу у всіх відвідувачів буде можливістьприйняти участь в розіграші та виграти прикраси ручної роботи від Оксани Полонець, а також сертифікат на суму 1 000 грн від POLLARDI.
    Слід зазначити, що прихильниками цих вишуканих брендів є відомі українськізірки, такі як Ольга Сумська, Євгенія Власова, Оля Цибульська, Наталка Карпа, ВладаЛитовченко та інші українські знаменитості. Окрім того, відбудеться фінальний розіграш сертифікату вартістю 10 тисяч гривень -вікенд для двох осіб, від оздоровчо-рекреаційного комплексу «Косино».
Image title    Довідково. Виставка-продаж ювелірних прикрас «ЕлітЕКСПО.Літо» триватиме з 08 по 11червня у Львівському Палаці Мистецтв, м.Львів, вул.Коперника, 17.
    На виставці будуть представлені останні тенденції ювелірної моди, а також новинкивідомих світових, європейських та українських ювелірних компаній. Ви  змjжете придбати вишукані прикраси з натурального каміння, вироби з дорогоціннихметалів та вироби з діамантами, авторські роботи та шедеври ювелірногомистецтва.
Час роботи:
08 червня 12.00 –18.30 год.
09 - 10 червня 10.00 - 19.00 год.
11 червня 10.00 - 18.00 год.
Телефон для довідок: +38 (032) 297-06-27(28)
Детально на сайті: http://www.galexpo.com.ua/elitlito/

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье